Препоръки

  • Професор Суад Мохамед Бабикер Специалист по акушерство и гинекология
    Aлахвад университет, Хартум - Судан

    Аз съм на 63 години,имам хипертония, исхемична болест на сърцето и диета контролираща диабет. 71 кг., 157 см. През първата седмица на юни 2013, когато се разхождах паднах на дясната си страна и травмата бе главно в дясното ми рамо и ръка. Болката беше много силна болка. Посетих три различни ортопедични хирурзи за нараняване на ротатор маншет. Те ме посъветваха да направя рентген на дясното рамо и ми предписаха парацетамол,мускулни релаксанти и да направя физиотерапия. Продължих да страдам от болки, засягащи дясната ми ръка и пръстите и дори се събуждах през нощта с болка. Животът ми стана нещастен и труден за мен да продължа ежедневната си работа (преподаване на моите студенти и докторанти, а също прегледи и лечение на пациентите ми). Ортопедичните лекарите продължаваха да ме съветват просто да продължавам мускулните релаксанти и болкоуспокояващите и че това ще отнеме време. Мислех си да отида до Великобритания за проверка и направление. Мой приятел спомена, че кървавото вендузното лечение може да помогне на състоянието ми ,което се използва от традиционни лечители, не бях убедена, но отчаянието ме подтикна да опитам вендузното лечение при лекар. Свързах се с Д-р.Уайел и той за щастие ме помоли да посетя клиниката му.Там той ме разпита подробно, направих всички неврологични тестове и така той ме подложи на тест с вендузи. Това ми беше за първи път да се подложа на такъв тест. За мое учудване аз веднага реагирах и успях да вдигна дяснато си рамо, без болка. Тази нощ не спах, болката намаля постепенно и на вторият ден почти не я усещах. (Благодаря ви за подобряване на качеството на живота си) това е било изпратено до Д-р Уайел 48 часа, след посещението. Много съм благодарна на този, който успя да подобри състоянието ми. Аз останах само с болка от външната страна на дясната си ръка, която след парацетамол изчезва.След седмица възвърнах обичайният си начин на живот. Сега съм много убедена че лечението с вендузи е много ефикасно и спокойно бих го препоръчала и на други хора да опитват уверено. Това е магия !!!!

Наистина звучи като ЧУДО! От 1г ме болеше дясното коляно. Болката беше силна, не постоянна, но докарваше коляното до блокаж и невъзможност да се свие или да ходя....цяла година какво ли не опитах. Естествено на лекарите диагнозите бяха от гонартроза до скъсан менискус. След като проведох теста с вендузи на д-р Уа-ейл Мохамед и той беше убеден , че болката в коляното е от кръста, аз не смеех да повярвам. Исках да повярвам, но след 1г болки и куцукане нямах сили да повярвам, че е толкова просто.... Но ето вече 18 дена съм без болка- ходя, качвам стълби, клякам....ходя и не мога да повярвам , че не ме боли! Огромно благодаря на доктора дошъл у нас да се опита да помага с този прост и уникален метод! Надявам се и други хора да повярват и да опитат да се отърват от болките! Успех в начинанието на доктора и ....от здраве да не се отърве!
Тук е мястото да споделя, че и аз се подложих на този метод и резултат наистина има. Все още не съм завършила пълния курс на терапията с вендузи, но определено се чувствам добре, болките почти изчезнаха. Ние сме готови далегнем под ножа, луди пари даваме за какви ли не процедури, а едни безобидни вендузи могат да направят чудеса. Благодаря на доктора за всеотдайното и топло отношение, тук не останаха лекари с такъв подход и загриженост за пациента.

Преди месеци имах проблеми с кръста и крака, резултат от дискова херния и други проблеми по гръбначния стълб. Доверих се на теста и лечението с вендузи, за което не съжалявам. И до ден днешен, ако почувствам и малка болка в кръста, на помощ идват вендузите. Вече няколко месеца мога да работя без да се свивам, сядам и лягам непрекъснато. Не се страхувайте и се доверете на суданския лекар !!! Ако имате въпроси, питайте . Той ще ви отговори . Само да кажа, че съм прилагала какви ли не методи на лечение, без операция само. Но при всеки може би е различно, за това пробвайте и този метод ! Успех !

Tvetanka 41 години от България,София 
 

След внезапно движение болката ме остави на колене,бях настанена в болница за 6 дни с предписани болкоуспокояващи и физиотерапия,напускайки я с частично подобрение но все още с болки.За мое щастие бях запозната с Д-р.Уаеил Мохамед при едно от неговите посещения в България той обясни за теста с вендузи и за терапията , и започна да прилага чаши на гърба ми на различни места.След 5-6 минути аз бях в състояние да почувствам намаляване на болката , и след първата терапия с вендузи се прибрах вкъщи. Следващите няколко терапий с вендузи ме върнаха към моите нормални движения на тялото, без болка.И отново много много благодаря на Д-р Уаеилl Мохамед.