Ефективно решение за

заболяване на ставни болки, болки в гърба, мускулни болки, заболяване на гръбнака, спортни травми и т.н.

  консултация Диагностика Сега  

ДОБРЕ ДОШЛИ СУДАНСКИ ТЕСТ ВЕНДУЗИ Суданският тест с вендузи е първият регистриран в света тест със сухи вендузи за диагностика и лечение.

 

За първи път в историята на алтернативната медицина Д-р Уаеил от Судан използува вендузи за диагностика,като провежда и научно проучване върху 500 пациента,чрез които доказва че диагностиката с вендузи има 94% точност с ЯМР и други скъпи диагностични методики. Чрез този тест той определя радиадиращи болки в тялото, най-засегнатото място при наличие на няколко дискови хернии, като определя коя от тях каква вид болка създава.  Това предоставя възможност за определяне точните места за лечение, което прави този тест и диагностика, ефективно алтернативно решение за гръбначни болки, ишиас, шийни болки, болки в раменете, ставни болки в коленете,остри и хронични мускулни травми. 

 

Повече информация

за д-р Уаил

Първия човек в света откривател на диагностичен тест и лечение със сухи вендузи.

 

Нашите процедури

Следните проблеми могат да бъдат излекувани с лечението с ВЕНДУЗИ:
 • ic-04.png  ДИАГНОЗА
 • ic-05.png  гръбначен стълб ТРАВМИ
 • ic-06.png  МУСКУЛНИ БОЛКИ
 • ic-12.png  мускулни крампи
 • ic-10.png  Колянната става БОЛКА
 • ic-07.png   спортни травми
 • ic-11.png  намаляване на телесното тегло
 • ic-13.png СКОВАНОСТ И БОЛКИ В ПРЪСТИТЕ  

Прочетете опит на хората за вендузната терапия

ОТЗИВИ

 • Професор Суад Мохамед Бабикер Специалист по акушерство и гинекология
  Aлахвад университет, Хартум - Судан

  Аз съм на 63 години,имам хипертония, исхемична болест на сърцето и диета контролираща диабет. 71 кг., 157 см. През първата седмица на юни 2013, когато се разхождах паднах на дясната си страна и травмата бе главно в дясното ми рамо и ръка. Болката беше много силна болка. Посетих три различни ортопедични хирурзи за нараняване на ротатор маншет. Те ме посъветваха да направя рентген на дясното рамо и ми предписаха парацетамол,мускулни релаксанти и да направя физиотерапия. Продължих да страдам от болки, засягащи дясната ми ръка и пръстите и дори се събуждах през нощта с болка. Животът ми стана нещастен и труден за мен да продължа ежедневната си работа (преподаване на моите студенти и докторанти, а също прегледи и лечение на пациентите ми). Ортопедичните лекарите продължаваха да ме съветват просто да продължавам мускулните релаксанти и болкоуспокояващите и че това ще отнеме време. Мислех си да отида до Великобритания за проверка и направление. Мой приятел спомена, че кървавото вендузното лечение може да помогне на състоянието ми ,което се използва от традиционни лечители, не бях убедена, но отчаянието ме подтикна да опитам вендузното лечение при лекар. Свързах се с Д-р.Уайел и той за щастие ме помоли да посетя клиниката му.Там той ме разпита подробно, направих всички неврологични тестове и така той ме подложи на тест с вендузи. Това ми беше за първи път да се подложа на такъв тест. За мое учудване аз веднага реагирах и успях да вдигна дяснато си рамо, без болка. Тази нощ не спах, болката намаля постепенно и на вторият ден почти не я усещах. (Благодаря ви за подобряване на качеството на живота си) това е било изпратено до Д-р Уайел 48 часа, след посещението. Много съм благодарна на този, който успя да подобри състоянието ми. Аз останах само с болка от външната страна на дясната си ръка, която след парацетамол изчезва.След седмица възвърнах обичайният си начин на живот. Сега съм много убедена че лечението с вендузи е много ефикасно и спокойно бих го препоръчала и на други хора да опитват уверено. Това е магия !!!!